Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Banská Bystrica: Nočné autorodeo policajta

Auto vyletelo na chodník, narazilo do domu, odtiaľ ho odrazilo cez celú cestu opäť do jeho jazdného pruhu.
Auto vyletelo na chodník, narazilo do domu, odtiaľ ho odrazilo cez celú cestu opäť do jeho jazdného pruhu. (Zdroj: Nový Čas)

BANSKÁ BYSTRICA - Upravený bavorák doslova letel ulicou v centre mesta. Vodič nezvládol riadenie a narazil do domu. Ľudia, ktorí boli blízko kolízie, nestihli ani zavolať záchranku a už bolo na mieste policajné auto. Dôvod rýchleho príchodu polície? Za volantom havarovaného auta sedel ich kolega (27).

Nehoda sa stala vo štvrtok večer. Svedkovia tvrdia, že tuningové BMW išlo obrovskou rýchlosťou po frekventovanej ulici, keď zrazu dostalo šmyk. Nekontrolovateľne letelo niekoľko desiatok metrov, potom vybehlo na chodník v protismere, kde nabúralo do domu, odtiaľ sa odrazilo cez celú cestu do jeho jazdného pruhu a zastavilo sa na obrubníku. Pri nehode sa nikto nezranil. „Keby išiel niekto v tom čase po chodníku, bola by to veľká tragédia. Počuli sme iba pískanie gúm a strašnú ranu. Vybehol som von a chcel volať záchranku. Nestačil som ani vybrať telefón a už tam boli policajti,“ povedal svedok nehody.

Polícia priznáva, že ide o ich kolegu. „Vodičom bol policajt (27) z Banskej Bystrice, ktorý nebol v službe a šoféroval svoje auto. Nezvládol riadenie a havaroval. Prípad vyšetrujeme, policajtovi na mieste zadržali vodičský preukaz a bude prísne disciplinárne potrestaný,“ povedala policajná hovorkyňa Mária Faltániová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu