Pondelok30. september 2024, meniny má Jarolím, zajtra Arnold

Inštruktorku plávania vinia zo smrti Adamka († 9), ona sa smeje

Monika B. (vzadu) sa na chodbe súdu usmievala pri čítaní znaleckého posudku, kde sa okrem iného píše aj to, že chlapček sa topil niekoľko minút!
Monika B. (vzadu) sa na chodbe súdu usmievala pri čítaní znaleckého posudku, kde sa okrem iného píše aj to, že chlapček sa topil niekoľko minút! (Zdroj: Nový Čas)

POVAŽSKÁ BYSTRICA - Súdená za smrť malého školáka sa zabávala. Inštruktorke plávania Monike B. (29), ktorá je obžalovaná z toho, že môže za smrť Adamka Fázika († 9), bolo pred pojednávaním na považskobystrickom Okresnom súde veselo.

O pár minút neskôr však jej obhajkyňa sudcovi už tvrdila, že Monika B. je na tom psychicky zle a nemôže pred novinármi vypovedať! Ten ich preto vyhodil z pojednávacej sály!

„Nevenovala pozornosť deťom, rozprávala sa s kolegyňou. Adam, ktorý mal na očiach potápačské okuliare, zostal pod vodou tak dlho, až sa utopil, čo si Monika B. vôbec nevšimla,“ uviedla prokurátorka. Podľa znalcov bol Adam pod vodou bez kyslíka tri až päť minút! Školák po deviatich dňoch v nemocnici pre poškodenie mozgu zomrel. „Mám zničený život. S niečím takým sa nedá zmieriť,“ povedala na súde Adamkova mama Bronislava.

Plavecký výcvik detí zo školy v Novej Dubnici sa konal v apríli 2006 v Púchove. Tretiaka Adamka mala na starosti Monika B. „Cítim sa nevinná,“ bránila sa pred súdom Monika B.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu