Piatok4. október 2024, meniny má František, zajtra Viera

Kašický propaguje súkromníkov!

František Kašický Zobraziť galériu (2)
František Kašický

BRATISLAVA - Tomuto sa hovorí krok vedľa! Hoci je ministerstvo obrany ústredným orgánom štátnej správy, nerobí mu problém na svojej internetovej stránke propagovať oceliarskeho giganta, gumárenskú spoločnosť či známu banku.

Podľa odborníkov ide zo strany rezortu o veľmi neštandardné riešenie. Rezort Františka Kašického pokojne propaguje súkromné firmy. Na stránke ministerstva obrany totiž figuruje baner, ktorý propaguje festival Ekotopfilm 2007. Aj s reklamou na súkromné spoločnosti. „Je pozitívne, že aj štátne inštitúcie dokážu podporiť ekologický festival. Nepokladám však za celkom šťastné, že v reklame sú až tak zvýraznení sponzori,“ povedal Novému Času Peter Kunder z Aliancie fair-play.

Kašický propaguje súkromníkov!
Zobraziť galériu (2)


Ministestvo v tom však problém nevidí. „Baner je oficiálnym reklamným banerom festivalu a jeho použitie smeruje k bližším informáciám o podujatí,“ reagovala Soňa Baniarová z tlačového oddelenia rezortu. K ďalším otázkam o neštandardnej propagácii súkromných firiem ministerstvom sa však už nevyjadrila.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu