Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

15-ročný chlapec záhadne zmizol na školskom výlete vo Viedni

Tomáš Holkovič
Tomáš Holkovič

SMOLENICE/VIEDEŇ – Akoby sa do zeme prepadol! Rakúska polícia niekoľko dní pátrala po slovenskom študentovi Tomášovi Holkovičovi (15) zo Smoleníc pri Trnave.

15-ročného slovenského študenta Tomáša H., ktorý bol od štvrtka nezvestný v rakúskej metropole Viedeň, sa podarilo nájsť. "Chlapec prišiel sám za svojím otcom. Dnes ráno sme ich prevzali na hraničnom priechode v Bergu a študent bol vypovedať, čo sa vlastne stalo. O tom, kde bol celý čas, teda päť dní zatiaľ nemáme informácie," povedal dnes pre TASR viedenský kriminalista a jeden z vyšetrovateľov prípadu.

Tomáš H. zo Smoleníc sa stratil vo štvrtok v centre rakúskeho hlavného mesta počas školského výletu. Pedagógovia z Cirkevného gymnázia Angely Merci v Trnave dali žiakom dvojhodinové voľno a rozchod. Keď sa nevrátil k školskému autobusu, začali ho spolužiaci a učitelia hľadať. Následne začala po ňom pátrať intenzívne aj viedenská polícia. Zúfalí rodičia oblepili centrum Viedne plagátmi s jeho fotografiou. Špekulovalo sa, že mladíka mohli aj uniesť.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu