Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Poslankyňa Smeru Vaľová: Skončila v nemocnici!

Poslankyňu Smeru Janu Vaľovú sme včera zastihli v prešovskej nemocnici.
Poslankyňu Smeru Janu Vaľovú sme včera zastihli v prešovskej nemocnici. (Zdroj: Nový Čas)

PREŠOV - Poslankyňa Smeru Jana Vaľová leží v prešovskej nemocnici. Vážne poškodenie krčnej chrbtice a mimoriadne silné bolesti ju pred pár dňami paralyzovali tak, že nedokázala ani vstať z postele. Tento následok dopravnej nehody a zanedbaná liečba ju teraz dostali do prešovskej nemocnice.

Hoci lekári odhadujú jej nemocničnú liečbu minimálne na tri týždne, poslankyňa chce znova riskovať. Odchádza do Bratislavy kvôli podanému trestnému oznámeniu Ivety Radičovej. „Pred rokom som mala nehodu, pri ktorej som utrpela otras mozgu a narazenie krčnej chrbtice. Keďže som liečbe kvôli práci nevenovala dostatočnú pozornosť - vypomstilo sa mi to,“ povedala Jana Vaľová. Do nemocnice ju podľa jej slov priviezli s neznesiteľnými bolesťami. „Nedokázala som vstať z postele,“ upresňuje poslankyňa.

„Za svojimi výrokmi si pevne stojím. Je pravda, že poslankyňa Radičová a tí, ktorých som menovala, nie sú v II. pilieri dôchodkovej reformy,“ dodala. Pred pár dňami práve ona zverejnila mená opozičných poslancov, ktorí nevstúpili do druhého piliera. Tí sa rozhodli podať trestné oznámenie za nezákonné zverejnenie osobných údajov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu