Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Karol Konárik tvrdí: Policajti prišli až 1,5 hodiny po lúpeži!

Majiteľ hotela Kaskády Karol Konárik Zobraziť galériu (5)
Majiteľ hotela Kaskády Karol Konárik

SIELNICA - Karol Konárik je sklamaný z konania polície! Po utorkovom lúpežnom prepadnutí v jeho hoteli Kaskády vraj prišla polícia na miesto činu až o hodinu a pol. Policajti sa bránia, že na oznámenie reagovali okamžite.

„Vidím to ako veľký problém celého policajného systému,“ hovorí rozčúlený majiteľ hotela Kaskády Karol Konárik, ktorý práve dovolenkuje v Chorvátsku. Podľa jeho slov totiž prišli policajti až hodinu a pol po tom, ako pracovníčka recepcie prepadnutie oznámila

Zástupkyňa krajskej policajnej hovorkyne v Banskej Bystrici Petra Babulicová však kolegov bráni: „Policajti išli na miesto činu okamžite po jeho ohlásení.“ Šperky za milión korún, ktoré ukradla dvojica maskovaných mužov z vitríny na recepcii, nepatrili podľa Konárika hotelu. „Vystavovala ich tam istá firma. Ak mal o ne niekto z hostí záujem, mohol si ich kúpiť.“ Kaskádam teda lúpežou nevznikla žiadna škoda. „Celý hotel monitorujú kamery, ktoré zaznamenali aj lúpež,“ dodal Konárik. Záznam z bezpečnostných kamier už má v rukách polícia, no v tomto štádiu vyšetrovania ho nechce zverejniť.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu