Utorok22. október 2024, meniny má Sergej, zajtra Alojzia

Panika na Baračke: U Mečiarovcov horela sauna!

Oheň zvonku nebolo vidno, lebo požiar sa šíril vnútri.
Oheň zvonku nebolo vidno, lebo požiar sa šíril vnútri.

TRENČIANSKE TEPLICE - Špičkový trojhviezdičkový hotel, ktorý patrí do impéria Mečiarovcov, včera večer zachvátil požiar.

Hotel zachraňovali okrem troch požiarnych áut aj Vladimír Mečiar junior spolu s Jánom Gálikom, manželom Magdy Mečiarovej. Vznietila sa sauna!

Parkhotel na Baračke je v kúpeľnom meste dobre známy a obľúbený pre vysokú úroveň najmä u turistov. Ratovať zatiaľ najluxusnejší hotel v meste, kde sa cena za apartmán na jednu noc šplhá až na 3 400 Sk, okamžite uháňal podľa nášho zdroja z Trenčína Vladimír Mečiar ml. spolu so svojím švagrom. "Vznietila sa celá sauna a aj rekreačné zariadenie," potvrdil privolaný hasič Pavol Rapant.

Podľa neho krátko po 20. hodine bol nahlásený požiar sauny. "Zasahovali dve hasičské vozidlá. Jedno prišlo ešte dodatočne," pokračoval, a dodal: "Vnútri neboli žiadni klienti." Miestni však potvrdili, že videli v panike vybiehať kuchárov, ktorí sa dusili dymom. Hasiči aj polícia zostali na mieste aj po desiatej hodine večer, pričom odvetrávali a prehľadávali objekty Baračky. Vladimír Mečiar mladší nedávno potvrdil ďalšie najmenej 200-miliónové investície rodiny v hotelierstve. Tentoraz by malo ísť o štvorhviezdičkový hotel.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu