Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Chlapčeka vyložili z auta a nechali napospas osudu!

Tohto chlapčeka vyložili pred osobitnou školou a nechali ho napospas osudu!
Tohto chlapčeka vyložili pred osobitnou školou a nechali ho napospas osudu!

MICHALOVCE - Hrozné! Asi štvorročného chlapca v utorok vyložili z osobného auta pri michalovskej osobitnej škole a nechali ho napospas osudu. Dieťa reaguje na meno Štefan a polícia teraz pátra po rodičoch i totožnosti dieťaťa.

Vystrašeného chlapčeka v utorok popoludní vyložili z červeného auta dosiaľ neznámej značky na michalovskom sídlisku Stráňany. Políciu privolali okoloidúci ľudia. „Z vozidla, ktoré malo podľa všetkého volant na pravej strane, vystúpila svetlovlasá plnoštíhla žena. Dieťa odviedla k plotu osobitnej školy a nasadla opäť do auta, v ktorom bola aspoň ešte jedna osoba. Potom rýchlo odišli preč,“ povedala košická krajská policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová.

Chlapček môže mať dva a pol až štyri roky a zatiaľ skončil v michalovskom krízovom centre. Reaguje na meno Štefan, v rozhovoroch spomína ženské mená Julka a Marcela, psa Beethovena a obec Veľaty v okrese Trebišov. Policajti pátrali v Michalovciach aj v obci Veľaty, no totožnosť dieťaťa sa doposiaľ zistiť nepodarilo. Vyšetrovateľ začal stíhanie pre opustenia dieťaťa. Rodičom hrozí 1 až 5 rokov basy. Akékoľvek informácie, ktoré pomôžu odhaliť chlapcovu totožnosť, možno oznámiť na telefónnom čísle 158.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu