Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Traja maskovaní muži prepadli v Modre banku a ušli

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Polícia pátra po troch neznámych páchateľoch, ktorí v piatok 2. novembra ozbrojení prepadli pobočku banky v Modre na Štúrovej ulici.

Informovala o tom hovorkyňa bratislavských policajtov Tatiana Kurucová. Traja maskovaní páchatelia vtrhli do banky so zbraňami v ruke krátko po 17.00 a žiadali od personálu banky finančnú hotovosť. Z trezoru banky im zamestnanci vydali podľa doterajších šetrení viac ako 50-tis. eur. Po lúpeži páchatelia ušli na zatiaľ neznámom motorovom vozidle bordovej farby smerom na Trnavu. Počas lúpeže sa v banke nenachádzal žiaden klient, lúpež sa zaobišla bez zranení. Dvaja páchatelia mali na hlavách čierne pletené čapice a zelené bundy. Tretí z páchateľov mal na hlave modrú pletenú čapicu a oblečenú mal dlhšiu modrozelenú bundu a rifľové nohavice.

Všetci páchatelia si kryli tvár gumovými maskami s výzorom ľudskej tváre. Podľa doterajších informácií boli ozbrojení dlhými strelnými zbraňami. Akékoľvek informácie o páchateľoch je možné oznámiť na bezplatnú linku 158, prípadne nahlásiť osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu