Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Čierny pondelok na Novom moste: Lúpež aj skok do Dunaja!

Bratislavský Nový Most
Bratislavský Nový Most

BRATISLAVA - Bratislavský Nový most nebol v pondelok večer bezpečným miestom. Keď po ňom okolo štvrť na deväť večer prechádzal rakúsky manželský pár, do cesty sa im postavili ozbrojení muži. S nožom v ruke ich olúpili o mobil aj o 60 eur a ušli.

"Lúpež sa našťastie zaobišla bez zranení. Materiálna škoda je vyčíslená na 760 eur," uviedla bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová. Po páchateľoch pátrajú.

Pred desiatou hodinou sa na Novom moste odohrala ďalšia udalosť. Zatiaľ neznámy človek skočil do Dunaja. Ako uviedla hovorkyňa hasičov Silvia Jančovičová, pri pátraní po ňom sa príslušníci HaZZ rozdelili do dvoch skupín a prehľadávali obe strany Dunaja.

Neďaleko Prístavného mosta nachvíľu zahliadli ľudské telo. Bolo to však z veľkej vzdialenosti. "Výkon záchranných prác hasičom značne komplikovala zlá viditeľnosť a silný prúd rieky," popísala situáciu Jančovičová. Hasičom sa neznámeho nepodarilo vytiahnuť. Nevie sa ani, či skočil sám, alebo mu niekto "pomohol". V hľadaní pokračovali aj skoro ráno, ale tiež neúspešne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu