Streda23. október 2024, meniny má Alojzia, zajtra Kvetoslava

Maxon ľutuje, že sa nevzdal mandátu a zvažuje, či tak ešte neurobí

Miroslav Maxon
Miroslav Maxon

BRATISLAVA - Poslanec Národnej rady SR Miroslav Maxon priznáva, že urobil politickú chybu, že sa nevzdal poslaneckého mandátu, keď odišiel z Ľudovej strany - HZDS. "Bolo by to korektné riešenie. Mám právo na korekciu názoru," povedal dnes Maxon pre agentúru SITA. Maxon zároveň nevylúčil, že sa ešte mandátu vzdá.

"Na najbližšej schôdzi parlamentu chcem zabojovať o úpravu riešenia starobných dôchodkov a nevylučujem, že sa potom mandátu vzdám. Budem o tom uvažovať," dodal. Maxon tvrdí, že je frustrovaný zo situácie v parlamente a z toho, že aj sám rozšíril rady nezávislých poslancov. Ľudovej strane - HZDS, na ktorej kandidátke sa dostal do Národnej rady SR, sa Maxon ospravedlniť nemieni, pretože tá odstúpila od svojho programu. "Voči voličom ma to však čiastočne mrzí," dodal súčasný volebný líder Hnutia za demokraciu.

Podľa predsedu poslaneckého klubu ĽS - HZDS Tibora Cabaja je Maxonove názory škoda komentovať. "Jeho kroky nasvedčujú, že je rozpoltená osobnosť, ktorá v politike nemá, čo robiť," povedal dnes Cabaj pre agentúru SITA.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu