Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

Dochrámaná Parišková: Moderovala v bolestiach... a potom rýchlo zdrhla!

Aneta Dočekalová -Parišková napriek zraneniu prišla podporiť kolegov. Zobraziť galériu (12)
Aneta Dočekalová -Parišková napriek zraneniu prišla podporiť kolegov.

BRATISLAVA – Jojkárska moderátorka Aneta Dočekalová-Parišková (37) si koncom minulého týždňa zranila dve medzistavcové platničky pri jazde na koni. Kvôli tomu nemohla cez víkend súťažiť na turnaji v konskom póle tak, ako plánovala. Akcie sa však zúčastnila - spolumoderovala ju. Kvôli bolestiam však nezvládla zotrvať do konca a z akcie sa nenápadne vyparila.

Moderátorka Aneta Dočekalová-Parišková sa mala uplynulý víkend zúčastniť spolu s hercami Karolom Csinom, Marekom Ťapákom a bývalou moderátorkou Andy Timkovou turnaja v konskom póle v Hrubej Borši. Všetko jej však prekazilo nepríjemné zranenie, ktoré sa jej stalo počas posledného tréningu pred samotnou súťažou. „Nešťastne som sa narazila o sedlo. Dosť ma to bolelo, tak som išla k lekárovi, či by mi nedali nejaké injekcie proti bolesti, aby som mohla nastúpiť na turnaj. Odborníci však zistili, že mám fraktúru dvoch platničiek,“ smutným hlasom nám v piatok povedala Parišková.

Napriek zdravotným ťažkostiam však na turnaj Aneta prišla. Oblečená v rifľových nohaviciach, v košeli a vo svetri - bez akejkoľvek zdravotníckej pomôcky. „Pôvodne mala mať na sebe stabilizačný korzet,“ dozvedeli sme sa v nedeľu na turnaji od MUDr. Františka Jurčagu, ktorý Anetu ošetroval.

Parišková síce nenastúpila ani na jeden zápas, no na akcii sa zhostila úlohy spolukomentátorky. Napriek tomu, že sa pri mikrofóne vystriedali viaceré známe tváre, Anetu všetci počúvali o niečo pozornejšie. Zrejme očakávali, že bolesti jej nedovolia moderovať. Jojkárka to však zvládla bez najmenšieho zaváhania. Zaujímavé však je, že po odmoderovaní svojho vstupu sa z turnaja nenápadne vytratila - kvôli úrazu. S najväčšou pravdepodobnosťou sa radšej išla liečiť domov. Fotografie z akcie nájdete v našej GALÉRII.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu