Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Parišková: Dostala luxusné auto a už oň aj prišla!

Aneta Dočekalová Parišková Zobraziť galériu (9)
Aneta Dočekalová Parišková (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Kto šetrí, má za tri! Jojkárska moderátorka Aneta Dočekalová-Parišková (36) vie byť poriadne šporovlivá. Vďaka tejto vlastnosti nedávno získala aj pekne drahé auto. To však musela po piatich týždňoch vrátiť!

Známa plavovláska Aneta Dočekalová-Parišková sa netají tým, že šoférovanie nie je pre ňu problém. A vďaka svojej zručnosti a šporovlivosti nedávno vyhrala v súťaži o najnižšiu spotrebu luxusné vozidlo na päť týždňov. Tento voz však dnes musela vrátiť. A topky.sk boli pri tom. „S ťažkým srdcom odovzdávam svoju výhru a pevne dúfam, že bude ďalšia súťaž, v ktorej toto auto opäť vyhrám,“ povedala pri odovzdávaní auta Parišková.

Nás pri tejto príležitosti zaujímalo, o čo v hre vlastne išlo. „Súťaže sa zúčastnilo 6 známych osobností. Jedna z nich bola aj Anetka. Išlo o to, že súťažiaci mali dosiahnuť čo najnižšiu spotrebu na trase Bratislava - Malacky a späť v rovnakom aute. Anetka dosiahla 2,9 litra na 100 km, čo bola najnižšia spotreba,“ prezradil pre topky.sk Radoslav Horečný - marketingový manažér automobilovej spoločnosti, ktorá auto zapožičala výherkyni.

Zistili sme, že zo zábavného testu sa vraj razom stali menšie nerváky. Všetky známe osobnosti vraj boli mimoriadne súťaživé. Podaktorí dokonca taktizovali. „Priznám sa, že som sa aj radila s bratom, ako mám dosiahnuť najnižšiu spotrebu,“ netajila Parišková. Zaujímalo nás aj to, či je plavovláska naozaj za volantom taká dobrá. „Áno, ja si myslím, že Anetka je veľmi dobrá šoférka. Ocenila všetky vymoženosti nášho auta a som rád, že si ho mohla vyskúšať,“ okomentoval jazdecké schopnosti moderátorky Horečný.

Okrem Anety Pariškovej súťažili aj muzikant Braňo Hronec, jeho dcéra - speváčka Suzie Hroncová, redaktorka a herečka Zuzana Kapráliková, moderátorka Karin Haydu a markizák Patrik Herman.

Sledujte TOPKY TV: Parišková pri odovzdávaní auta..



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu