Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Žena si prešla peklom: Muž ju pochoval zaživa, v hrobe bola niekoľko hodín! Z jej príbehu mrazí

Muž pochoval svoju ženu zaživa.
Muž pochoval svoju ženu zaživa. (Zdroj: Lacey Police Department)

WASHINGTON - Americký veterán sa pokúsil zavraždiť svoju bývalú manželku brutálnym spôsobom. Ženu uniesol a vážne zranil. Potom ju zahrabal zviazanú do zeme. Ako zázrakom sa obeti podarilo vyslobodiť z hrobu. Muža zo štátu Washington teraz odsúdili na 13 rokov väzenia. 

Young Sook An pochovali zaživa v lese v roku 2022 - drobná žena sa dokázala vyslobodiť z hrobu až po dvanástich hodinách. Žena mala šťastie, že diera, do ktorej ju hodil jej exmanžel, nebola príliš hlboká. Teraz sa obžalovaný Chae Kyong An musel zodpovedať na súde. 

archívne video

Autentické video, ako policajti bojovali o život muža a vrátili ho medzi živých (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

Zničený život

„Po tom dni sme mali ja a moje deti zničené životy,“ vysvetlila obeť násilia počas procesu. "Musím žiť s emocionálnou traumou a zdravotnými problémami po zvyšok svojho života." Obžalovaný sa priznal k pokusu o vraždu druhého stupňa. Sudca mu napokon vymeral maximálny trest - bývalý vojak dostal 13 rokov väzenia.

To, čo musela Young Sook An vydržať, je ťažké si predstaviť. Chcela sa odlúčiť od svojho manžela, ktorý ju niekoľkokrát fyzicky napadol. Počas rozhovoru, v ktorom chcela diskutovať o rozvode a tiež vzala svoje deti z domu, sa Chae Kyong An rozhodol, že matka dvoch detí by mala zomrieť, pretože by nemala dostať žiadnu časť z jeho majetku. 

Potom, čo bola napadnutá v jej dome, mohla žena uskutočniť tiesňové volanie pomocou svojich inteligentných hodiniek - ale pretože mala zalepené ústa, nemohla povedať, čo sa stalo. Keď policajti prišli na miesto, muž už žene zviazal ruky za chrbtom a odviezol ju do lesa. 

Žena ležala v hrobe dvanásť hodín

Všetky jej prosby, aby ju prepustil a myslel na ich dve deti, boli zbytočné: Po niekoľkých bodoch do hrude dal svoju bývalú do plytkej jamy a zasypal ju zemou a konármi. Počas nasledujúcich dvanástich hodín sa žene konečne podarilo vymaniť sa z väzby a vyhrabať sa von. Bežala do neďalekého domu a požiadala o pomoc. 

Obžalovaný ako dôvod uviedol posttraumatickú stresovú poruchu

Obhajca na súde vysvetlil, že jeho klient bol počas skutku bezdomovec a trpel posttraumatickou stresovou poruchou. „Bol preliečený a nedostatočne liečený,“ povedal právnik. Útok ľutoval každý deň. Sudca však prejavil viac súcitu s obeťou: Neexistovali žiadne slová, ktoré by "opísali fyzické utrpenie a strach a agóniu z toho, že dvanásť hodín veríte, že môžete prísť o život a možno už nikdy neuvidíte svoje deti." Teraz dúfa, že sa žena dokáže emocionálne a duševne uzdraviť. 

Viac o téme: Pochovaná zaživa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu