Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Hviezda seriálu Čarodejnice: Rozvod po dvoch rokoch!

Rose McGowan Zobraziť galériu (6)
Rose McGowan

NEW YORK - Americká herečka Rose McGowan, ktorá v seriáli Čarodejnice stvárnila Paige Matthews, podala v pondelok žiadosť o rozvod s 39-ročným umelcom Daveym Detailom.

Informoval o tom magazín People. Štyridsaťdvaročná rodáčka z talianskeho mesta Certaldo doručila žiadosť o ukončenie manželstva na losangeleský súd, pričom ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely medzi partnermi. V dokumentoch sa tiež uvádza, že pár žije oddelene už od mája minulého roka. Predstaviteľka Paige Matthews zo seriálu Čarodejnice (1998 - 2006) zároveň požiadala súd, aby ani jeden z dvojice nemohol po rozvode získať výživné. McGowan a Detail sa zosobášili 12. októbra 2013 v Los Angeles, pričom zasnúbení boli len od júla. Herečka v minulosti tri roky randila s rockerom Marilynom Mansonom a bola zasnúbená s režisérom Robertom Rodriguezom.

Rose McGowan sa preslávila najmä vďaka spomínanému seriálu Čarodejnice. Svoj filmový debut absolvovala v roku 1992 v komédii Chlapec z praveku, pričom do povedomia verejnosti sa dostala vďaka snímke Doom Generation (1995), za výkon v ktorej ju nominovali na Independent Spirit Award. Známa je aj z filmov Vreskot (1996), Opoparchant (2001), Čierna Dahlia (2006), Grindhouse: Planéta Teror (2007), Grindhouse: Auto zabijak (2007), Štvanec IRA (2008) alebo Barbar Conan (2011). Objavila sa na obálkach časopisov ako Seventeen, Interview, Maxim, GQ, Entertainment Weekly, či Rolling Stone a figurovala tiež v zoznamoch najpríťažlivejších žien podľa magazínov Maxim, FHM či Stuff. 

Viac o téme: Rose McGowan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu