Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Pyšná Turzonovová: Nadané vnúčatá má rozlietané po celom svete! Jedna vec ju však mrzí

(Zdroj: Tv Nova)

BRATISLAVA – Božidara Turzonovová je mamou dvoch dcér a starou mamou šiestich vnúčat. Hereckou dráhou sa však zatiaľ nevybral nikto z nich.

Božidara Turzonovová je už počas svojho života hereckou legendou. Na svojom konte má nespočetné množstvo divadelných, televíznych či rozhlasových úloh, pričom neraz si zahrala aj so svojím manželom Jozefom Adamovičom. Ich deti však v hereckých šľapajách nekráčajú. „Ja nesmierne obdivujem moje dcéry, ich profesie, veľmi obdivujem moje vnúčatá, už sa ukazuje, že ja som z rodiny tá najhlúpejšia“, zasmiala sa herečka a začala vyratúvať, čomu sa venujú jej vnúčatá.

Umeleckej sfére sa upísala zatiaľ jediná vnučka staršej dcéry, ktorá študuje muzikológiu. Vnúčatá mladšej dcéry sa ešte definitívne nerozhodli, pretože staršia z nich tento rok maturuje a najmladší vnuk Maxim končí druhú triedu na Deutsche schule. „Táto mládež má obrovské možnosti, ale sú veľmi ponorení do kyberpriestoru. Nečítajú!“, hovorí naplno herečka, ktorá zas na druhej strane oceňuje, že jej vnúčatá s každým technickým problémom pomáhajú. Bodaj by aj nie! Veď počúvajte, aké sú šikovné a výnimočné v tom, čo robia.

Pyšná Turzonovová: Nadané vnúčatá má rozlietané po celom svete! Jedna vec ju však mrzí (Zdroj: NL/TH)

Viac o téme: DetiBožidara TurzonovováVnúčatá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu