Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Markíza predstavila nového ženícha: TOTO je ON!

Markíza predstavila nového ženícha! Zobraziť galériu (3)
Markíza predstavila nového ženícha! (Zdroj: TV Markíza)

SRÍ LANKA - Televízia Markíza v plnom prúde natáča druhú sériu šou Ruža pre nevestu. Dianie sa bude odohrávať tento rok v exotickej Srí Lanke. 18 žien bude bojovať o tohto muža. Toto je nový televízny ženích!

Markíza minulý rok zalovila až v Thajsku, kde našla sympaťáka Tomáša Tarra. Tentokrát televízia našla muža opäť za hranicami Slovenska. 34-ročný fešák žije dlhodobo v hlavnom meste Nórska, kde sa venuje gastronómii a je spolumajiteľom 4 barov. Radko Urbanyak - tak znie meno nového televízneho ženícha, o ktorého srdce bude bojovať 18 žien.

​„Ponuka účinkovať v šou Ruža pre nevestu prišla nečakane a zo začiatku som neveril, že je myslená vážne. Slovenský formát som nepoznal, takže rozhodnutie byť súčasťou projektu nepadlo ihneď, ale po viacerých rozhovoroch s mojimi najbližšími, najmä maminou, ktorá šou Ruža pre nevestu poznala. Dlhodobo žijem v zahraničí, kde mi popri práci nezostáva veľa času na hľadanie lásky. Aj to bol dôvod, prečo som kývol na ponuku TV Markíza využiť možnosť stretnúť svoju spriaznenú dušu prostredníctvom tejto šou,“ prezradil pre web markiza.sk.

Nádejné nevesty neohúri len jeho vypracované telo, ale aj príjemné vystupovanie, ktoré budete môcť čoskoro vidieť na televíznych obrazovkách! Tak čo, páči sa vám?

Markíza predstavila nového ženícha:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Markíza predstavila nového ženícha:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Ruža pre nevestu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu