Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vymodlené dieťa, komplikácie pri pôrode, predčasne narodená dcérka i netradičné mená: TAKTO vyzeral babyboom slovenského šoubiznisu 2019!

Rok 2019 slovenským známym tváram prial. Zobraziť galériu (30)
Rok 2019 slovenským známym tváram prial. (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Ďalší rok je za nami a vítame nový. Ten, ktorému mávame na rozlúčku vo veľkom prial našim celebritám, a to nielen ženám, ale i mužom. Mnohí sa stali rodičmi vôbec po prvý raz, pre iných to bola repríza. Rok 2019 prial dcérke Martina Šmahela, ktorá sa narodila predčasne, herečke Mary Bartalos priniesol vymodleného synčeka, speváčka Suzie Hroncová zažila i komplikácie. A rovnako bol uplynulý rok bohatý aj na netradičné mená!

Hneď začiatkom roka, sa tešila zo synčeka bývalá Miss Universe Ľubica Štepánová. Svojmu manželovi Martinovi priviedla na svet 5. januára chlapčeka, ktorý dostal meno po otcovi.
Zobraziť galériu (30)
Hneď začiatkom roka, sa tešila zo synčeka bývalá Miss Universe Ľubica Štepánová. Svojmu manželovi Martinovi priviedla na svet 5. januára chlapčeka, ktorý dostal meno po otcovi.  (Zdroj: Instagram L.S.)

Z rapera Kaliho, ktorý možno na prvý pohľad pôsobí ako drsný chlap, sa stal vo februári prvýkrát otec. Jeho dnes už manželka Alica mu priviedla na svet dcérku, ktorá dostala meno po spevákovej mamine Nelka.
Zobraziť galériu (30)
Z rapera Kaliho, ktorý možno na prvý pohľad pôsobí ako drsný chlap, sa stal vo februári prvýkrát otec. Jeho dnes už manželka Alica mu priviedla na svet dcérku, ktorá dostala meno po spevákovej mamine Nelka.  (Zdroj: Instagram)

Koniec marca bol veľkou radosťou pre herečku a speváčku Natáliu Hatalovú. Bývalej superstaristke a jej manželovi Ladislavovi sa narodila dcérka Viktória, ktorá je ich najväčšou láskou.
Zobraziť galériu (30)
Koniec marca bol veľkou radosťou pre herečku a speváčku Natáliu Hatalovú. Bývalej superstaristke a jej manželovi Ladislavovi sa narodila dcérka Viktória, ktorá je ich najväčšou láskou.  (Zdroj: Instagram)

Herečke Petre Bubeníkovej, ktorá stvárňovala recepčnú v obľúbenom seriáli televízie JOJ Panelák, sa v apríli narodila dcérka. Dievčatku vybrali tradičné meno Miška.
Zobraziť galériu (30)
Herečke Petre Bubeníkovej, ktorá stvárňovala recepčnú v obľúbenom seriáli televízie JOJ Panelák, sa v apríli narodila dcérka. Dievčatku vybrali tradičné meno Miška.  (Zdroj: Instagram)

Z dcérky Izabelky sa teší aj tanečníčka Katka Jakeš Štumpfová, ktorú má s manželom.
Zobraziť galériu (30)
Z dcérky Izabelky sa teší aj tanečníčka Katka Jakeš Štumpfová, ktorú má s manželom.  (Zdroj: Instagram)

Aj markizáčka Lenka Debnárová s manželom sa od mája tešia z druhého prírastku. K dcérke Olívii pribudol braček Daniel.
Zobraziť galériu (30)
Aj markizáčka Lenka Debnárová s manželom sa od mája tešia z druhého prírastku. K dcérke Olívii pribudol braček Daniel.  (Zdroj: Instagram)

Komplikácie pri pôrode sa nevyhli speváčke Suzie Hroncovej. Tá svojho synčeka priviedla na svet začiatkom júna a dala mu meno Riško. Zo súkromného sanatória ju museli previezť na bratislavské Kramáre, kde sa o nich postarali.
Zobraziť galériu (30)
Komplikácie pri pôrode sa nevyhli speváčke Suzie Hroncovej. Tá svojho synčeka priviedla na svet začiatkom júna a dala mu meno Riško. Zo súkromného sanatória ju museli previezť na bratislavské Kramáre, kde sa o nich postarali.  (Zdroj: Instagram S.H.)

Petra Vajdová po všetkých peripetiách mala obrovský dôvod na radosť v polovici júna. Vtedy priviedla na svet manželovi Martinovi synčeka, ktorý dostal tradičné meno po otcovi.
Zobraziť galériu (30)
Petra Vajdová po všetkých peripetiách mala obrovský dôvod na radosť v polovici júna. Vtedy priviedla na svet manželovi Martinovi synčeka, ktorý dostal tradičné meno po otcovi.  (Zdroj: Facebook M.H.)

Herečka Mary Bartalos sa po prvý raz stala mamou v júni. Na svet priviedla vytúženého synčeka Noela. Chlapček bol doslova vymodlený, keďže v minulosti jej lekárka povedala, že deti mať nemôže. S manželom Adriánom zverili svoju nádej do rúk božích a vyplatilo sa.
Zobraziť galériu (30)
Herečka Mary Bartalos sa po prvý raz stala mamou v júni. Na svet priviedla vytúženého synčeka Noela. Chlapček bol doslova vymodlený, keďže v minulosti jej lekárka povedala, že deti mať nemôže. S manželom Adriánom zverili svoju nádej do rúk božích a vyplatilo sa.  (Zdroj: Instagram M.B.)

Koncom júna sa správou, že má dcérku pochválil aj fitnesák a bývalý farmár Martin Šmahel. Nikto ani len netušil, že s priateľkou čakajú prírastok. Dievčatko však prišlo na svet v 6. mesiaci a lekári ju doslova vypiplali do života. Poriadny strach o Emku však prežíval otec aj vtedy, keď záchranka s maličkou mala haváriu.
Zobraziť galériu (30)
Koncom júna sa správou, že má dcérku pochválil aj fitnesák a bývalý farmár Martin Šmahel. Nikto ani len netušil, že s priateľkou čakajú prírastok. Dievčatko však prišlo na svet v 6. mesiaci a lekári ju doslova vypiplali do života. Poriadny strach o Emku však prežíval otec aj vtedy, keď záchranka s maličkou mala haváriu.  (Zdroj: Instagram)

Pôrod influencerky Táni Židekovej s ňou prežívali snáď všetci jej fanúšikovia. Delila sa o momenty z pôrodnice až sa napokon pochválila tou najkrajšou správou. V polovici júla partnerovi Michalovi porodila dcérku, ktorá mala síce pracovné meno Milada, no napokon sa dievčatko volá Vaneska.
Zobraziť galériu (30)
Pôrod influencerky Táni Židekovej s ňou prežívali snáď všetci jej fanúšikovia. Delila sa o momenty z pôrodnice až sa napokon pochválila tou najkrajšou správou. V polovici júla partnerovi Michalovi porodila dcérku, ktorá mala síce pracovné meno Milada, no napokon sa dievčatko volá Vaneska.  (Zdroj: Instagram)

Kristína Tormová už mala doma dve rozkošné dievčatká dvojičky, ktoré prišli na svet predčasne, no s manželom Petrom v júli očakávali príchod synčeka. Tomu napokon vybrali nie veľmi často sa vyskytujúce meno Alan.
Zobraziť galériu (30)
Kristína Tormová už mala doma dve rozkošné dievčatká dvojičky, ktoré prišli na svet predčasne, no s manželom Petrom v júli očakávali príchod synčeka. Tomu napokon vybrali nie veľmi často sa vyskytujúce meno Alan.  (Zdroj: Instagram)

Tomáš Maštalír je veľký tajnostkár. Nikto poriadne netušil, že má po svojom boku partnerku, už bol ženatý. V júli mu Kristína priviedla na svet prvorodenú dcérku Emku.
Zobraziť galériu (30)
Tomáš Maštalír je veľký tajnostkár. Nikto poriadne netušil, že má po svojom boku partnerku, už bol ženatý. V júli mu Kristína priviedla na svet prvorodenú dcérku Emku.  (Zdroj: Peter Frolo)

Braňo Deák sa v júli 2019, rovnako ako Tomáš Maštalír, stal po prvýkrát otcom. S manželkou dali dcérke meno Matilda, k čomu ich inšpirovala speváčka Jana Kirschner. Na mene sa zhodli po tom, čo si vypočuli jej koncert.
Zobraziť galériu (30)
Braňo Deák sa v júli 2019, rovnako ako Tomáš Maštalír, stal po prvýkrát otcom. S manželkou dali dcérke meno Matilda, k čomu ich inšpirovala speváčka Jana Kirschner. Na mene sa zhodli po tom, čo si vypočuli jej koncert.  (Zdroj: Ján Zemiar,)

Jasmina Alagič a Patrik Vrbovskí mali v roku 2019 nielen rozprávkovú svadbu, ale ich rodina sa rozrástla o synčeka Sanela. Bolo to vysnívané meno maminy a otec chlapčekovi zložil aj dojímavú pieseň plnú lásky. Chlapčeka priviedla na svet koncom júla cisárskym rezom.
Zobraziť galériu (30)
Jasmina Alagič a Patrik Vrbovskí mali v roku 2019 nielen rozprávkovú svadbu, ale ich rodina sa rozrástla o synčeka Sanela. Bolo to vysnívané meno maminy a otec chlapčekovi zložil aj dojímavú pieseň plnú lásky. Chlapčeka priviedla na svet koncom júla cisárskym rezom.  (Zdroj: Instagram J.A.)

Našej snowboardistke Baši Števulovej do života v auguste vstúpila dcérka. K synovi Tobiášovi pribudla sestrička Ida. Športovkyňa zvolila s partnerom Tomášom nie veľmi tradičné a bežne sa vyskytujúce meno.
Zobraziť galériu (30)
Našej snowboardistke Baši Števulovej do života v auguste vstúpila dcérka. K synovi Tobiášovi pribudla sestrička Ida. Športovkyňa zvolila s partnerom Tomášom nie veľmi tradičné a bežne sa vyskytujúce meno.  (Zdroj: Instagram B.Š.)

Herečka a speváčka Lucia Bugalová sa stala v auguste dvojnásobnou mamou. Doma sa s manželom už tešili zo synčeka, ku ktorému pribudla dcérka. Rodičia zvolili pre deti krásne rozprávkové mená - Emanuel a Amálka.
Zobraziť galériu (30)
Herečka a speváčka Lucia Bugalová sa stala v auguste dvojnásobnou mamou. Doma sa s manželom už tešili zo synčeka, ku ktorému pribudla dcérka. Rodičia zvolili pre deti krásne rozprávkové mená - Emanuel a Amálka.  (Zdroj: Instagram)

V rovnakom čase, ako Lucia Bugalová, bola opäť tehotná aj jej sestra Petra Malachovská. Tá priviedla v auguste na svet synčeka Marka, ktorého má s manželom Sväťom Malachovským. Zdá sa však, že dvojica prechádza momentálne krízou.
Zobraziť galériu (30)
V rovnakom čase, ako Lucia Bugalová, bola opäť tehotná aj jej sestra Petra Malachovská. Tá priviedla v auguste na svet synčeka Marka, ktorého má s manželom Sväťom Malachovským. Zdá sa však, že dvojica prechádza momentálne krízou.  (Zdroj: TV JOJ)

Druhá vicemiss Slovensko za rok 2018 poriadne šokovala, keď oznámila, že je tehotná. Mladučká Yasmine Taty porodila priateľovi v auguste dvojičky - chlapca a dievčatko. Dvojica im vybrala vskutku netradičné mená Ryan a Khloé.
Zobraziť galériu (30)
Druhá vicemiss Slovensko za rok 2018 poriadne šokovala, keď oznámila, že je tehotná. Mladučká Yasmine Taty porodila priateľovi v auguste dvojičky - chlapca a dievčatko. Dvojica im vybrala vskutku netradičné mená Ryan a Khloé.  (Zdroj: Instagram)

Susedka Ildikó v seriáli porodila a to isté čakalo v reálnom živote aj jej predstaviteľku Viki Rákovú. Začiatkom septembra priviedla na svet synčeka Benjamína. Doma tak už má troch chlapov - partnera Róberta, staršieho syna Bendegúza a malý uzlík šťatia.
Zobraziť galériu (30)
Susedka Ildikó v seriáli porodila a to isté čakalo v reálnom živote aj jej predstaviteľku Viki Rákovú. Začiatkom septembra priviedla na svet synčeka Benjamína. Doma tak už má troch chlapov - partnera Róberta, staršieho syna Bendegúza a malý uzlík šťatia.  (Zdroj: Instagram V.R.)

Sladký a rozkošný batôžtek si z pôrodnice v roku 2019 odniesla aj speváčka Anita Soul. Začiatkom septembra sa z nej stala mama malého Marcusa.
Zobraziť galériu (30)
Sladký a rozkošný batôžtek si z pôrodnice v roku 2019 odniesla aj speváčka Anita Soul. Začiatkom septembra sa z nej stala mama malého Marcusa.  (Zdroj: Instagram)

Šťastnými rodičmi sa stali aj moderátor Matej Sajfa Cifra s manželkou Veronikou Ostrihoňovou. Do poslednej chvíle pred svetom tajili pohlavie i meno dieťatka. Šťastnou správou sa 21. septembra napokon pochválil Sajfa a prezradil, že dcérka sa volá Sára.
Zobraziť galériu (30)
Šťastnými rodičmi sa stali aj moderátor Matej Sajfa Cifra s manželkou Veronikou Ostrihoňovou. Do poslednej chvíle pred svetom tajili pohlavie i meno dieťatka. Šťastnou správou sa 21. septembra napokon pochválil Sajfa a prezradil, že dcérka sa volá Sára.  (Zdroj: Instagram)

Dvojnásobnou mamou sa stala aj herečka zo seriálu Oteckovia Zuzka Porubjaková. S partnerom vychovávali dcérku Emku a od októbra majú spolu aj synčeka Oskara.
Zobraziť galériu (30)
Dvojnásobnou mamou sa stala aj herečka zo seriálu Oteckovia Zuzka Porubjaková. S partnerom vychovávali dcérku Emku a od októbra majú spolu aj synčeka Oskara.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Po tom, čo sa Andy Kraus rozviedol, našiel lásku po boku mladej priateľky Janky. Scenárista má z prvého manželstva syna Borisa a dcéru Zojku, jeho priateľka syna Tomiho. V októbri k deťom pribudol spoločný súrodenec - sestrička Adelka.
Zobraziť galériu (30)
Po tom, čo sa Andy Kraus rozviedol, našiel lásku po boku mladej priateľky Janky. Scenárista má z prvého manželstva syna Borisa a dcéru Zojku, jeho priateľka syna Tomiho. V októbri k deťom pribudol spoločný súrodenec - sestrička Adelka.  (Zdroj: Instagram)

Šťastie z úlohy mamy bolo napokon dopriate aj Petre Sliackej. Tá sa na bábätko tešila s manželom už minulý rok, no tesne pred pôrodom došlo ku komplikáciám a z bábätka sa stal anjelik. V novembri sa však Peťa pochválila radostnou novinou a Vianoce tak prežívali už v trojici s dcérkou Tamarkou.
Zobraziť galériu (30)
Šťastie z úlohy mamy bolo napokon dopriate aj Petre Sliackej. Tá sa na bábätko tešila s manželom už minulý rok, no tesne pred pôrodom došlo ku komplikáciám a z bábätka sa stal anjelik. V novembri sa však Peťa pochválila radostnou novinou a Vianoce tak prežívali už v trojici s dcérkou Tamarkou.  (Zdroj: Instagram)

Dvojnásobná mama je už aj z víťazky markizáckej šou The Voice. Už počas finále nosila Annamária d’Almeida pod srdcom druhé dieťa. Dva týždne pred Vianocami pribudla k dcérke Helenke sestrička.
Zobraziť galériu (30)
Dvojnásobná mama je už aj z víťazky markizáckej šou The Voice. Už počas finále nosila Annamária d’Almeida pod srdcom druhé dieťa. Dva týždne pred Vianocami pribudla k dcérke Helenke sestrička.  (Zdroj: Instagram)

Českému zápasníkovi Karlosovi Vémolovi priviedla krátko pred Vianocami na svet dcérku Lily jeho partnerka, slovenská playmate Lela Ceterová. Najkrajšie sviatky v roku tak už prežívala ich rodinka obohatená o ďalšieho člena.
Zobraziť galériu (30)
Českému zápasníkovi Karlosovi Vémolovi priviedla krátko pred Vianocami na svet dcérku Lily jeho partnerka, slovenská playmate Lela Ceterová. Najkrajšie sviatky v roku tak už prežívala ich rodinka obohatená o ďalšieho člena.  (Zdroj: Instagram)

Radostnou správou sa v predvianočný víkend pochválila aj herečka Mirka Gális Partlová. Svojmu manželovi Matejovi Gálisovi priviedla na svet synčeka s iniciálkami J. D. G.. Ako samotná herečka napísala, chlapček ju potrápil, no je to tá najväčšia láska.
Zobraziť galériu (30)
Radostnou správou sa v predvianočný víkend pochválila aj herečka Mirka Gális Partlová. Svojmu manželovi Matejovi Gálisovi priviedla na svet synčeka s iniciálkami J. D. G.. Ako samotná herečka napísala, chlapček ju potrápil, no je to tá najväčšia láska.  (Zdroj: Instagram)

Rok 2019 napokon uzatvoril Roman Pomajbo, ktorý mal doma hotový babinec - manželku Petru a dcéry Vivien, Noemi a Timeu. 28. decembra mu napokon milovaná žena priviedla na svet vytúženého synčeka Eliota a tak sa z herca, ktorý oslávil 50. jubileum stal štvornásobný otec.
Zobraziť galériu (30)
Rok 2019 napokon uzatvoril Roman Pomajbo, ktorý mal doma hotový babinec - manželku Petru a dcéry Vivien, Noemi a Timeu. 28. decembra mu napokon milovaná žena priviedla na svet vytúženého synčeka Eliota a tak sa z herca, ktorý oslávil 50. jubileum stal štvornásobný otec.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Babyboom 2019
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu