Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Doktor Bukovský rozdáva knihy: Využite akciu a dostanete titul zdarma!

Doktor Igor Bukovský Zobraziť galériu (2)
Doktor Igor Bukovský (Zdroj: AKV)

BRATISLAVA - Neprehliadnite! Doktor Igor Bukovský si pre vás pripravil v spolupráci s internetovým obchodom iPark.sk jedinečnú ponuku. Každý, kto si v spomínanom e-shope objedná v období od 30. 3. do 12. 4. aspoň jednu z publikácií Návod na prežitie..., získa zdarma knihu Nová miniencyklopédia prírodnej liečby. Tak neváhajte a využite časovo limitovanú ponuku.

MUDr. Igor Bukovský, PhD. patrí medzi uznávaných odborníkov vo svojom obore. Na konte má niekoľko knižných titulov, v ktorých zhrnul množstvo svojich poznatkov z dlhoročnej lekárskej praxe. Jeho publikácie sú u čitateľov mimoriadne populárne. Ak chcete vedieť, ako dostať svoje telo na jar opäť do kondície, určite by vo vašej domácnosti nemala chýbať niektorá z jeho kníh.

Ak si teraz objednáte ktorýkoľvek zo série titulov Návod na prežitie..., ku každej objednávke v internetovom obchode iPark.sk dostanete korešpondenčný lístok (viď nižšie.) Jeho odoslaním na predtlačenú adresu lekárovej ambulancie AKV vám bude následne zaslaný zdarma výtlačok publikácie Nová miniencyklopédia prírodnej liečby. Tak neváhajte. Tituly doktora Bukovského nájdete >>TU<<
Vizuál korešpondenčného lístku, ktorý bude pribalený ku každej objednávke z kníh Návod na prežitie...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu