Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Čech sa na Orave vrhol na kolegyňu, hrozí mu 10 rokov!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/ORAVA - Teambuilding na Orave, ktorý pre svojich zamestnancov pripravila jedna z firiem, nevyšiel podľa očakávania. Kolegovia sa spočiatku v dedine Habovka výborne zabávali, dopriali si guláš a začali popíjať.

Poháriky však poriadne stúpli do hlavy jednému z nových kolegov, mužovi (43) z Českých Budějovíc. Ako uviedol portál televízie Joj, vyzliekol sa do pol pása a naháňal svoju kolegyňu (34) zo Slovenska po budove.

Svoju vyvolenú sa snažil nevyberane prehovoriť na sexuálne radovánky. "Mám na teba chuť!," dychčal. Vystrašená žena však súložiť s Čechom rozhodne nechcela. O pomoc požiadala majiteľa budovy aj kolegov. Nadržanec bol vykázaný z budovy a mal si nájsť iné ubytovanie. Veľká časť zamestnancov potom odišla na diskotéku.

Čech nemal doklady. Vyliezol teda po rebríku naspäť do budovy, kde ich síce nenašiel, ale údajne sa tam ulakomil na notebooky a mobily, uviedla Joj.

Nevedel si pomôcť a zavítal aj do izby svojej koleyne, ktorá už išla spať. Žena pred ním ustúpila až na prízemie. Mala šťastie, kolegovia práve prichádzali zo zábavy.

Sexuchtivého Čecha schladila až policajná hliadky. Čelí obvineniu z pokusu o znásilnenie a môže si posedieť až 10 rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu