Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Hviezdny galavečer plný BIZÁRU: Hriešne HLBOKÝ výstrih, VRAŽEDNÉ topánky aj TRETIE OKO!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: SITA)

NEW YORK - Štvrtkový večer patril charitatívnej akcii The King's Trust Global Gala 2024 v Cipriani South Street v New Yorku. Podujatie si nenechalo ujsť množstvo známych osobností a opäť bol červený koberec prehliadkou krásnych rób, ale aj jemne uletených outfitov. Bol hriešne hlboký výstrih, vražedne vysoké topánky aj tretie oko!

Galéria: The King's Trust Global Gala

The King's Trust Global Gala 2024, ktorý ako predseda skupiny Global Ambassadors Group hostil Lionel Richie, si nenechalo ujsť obrovské množstvo známych osobností. Tí si vypočuli priamo od mladých ľudí, ktorí sú v súčasnosti podporovaní organizáciou The Trust, ich príbehy a vplyv The King's Trust na ich životy. 

Už samotné príchody na galavečer však boli zaujímavé. Červený koberec bol prehliadkou krásnych rób, ale aj bizarných kreácií. Za zmienku určite stojí večne vyzlečená modelka Emily Ratajkowski, ktorá svojej povesti nezostala nič dlžná ani na tomto charitatívnom podujatí. Do spoločnosti dorazila v  zlatých šatách s hriešnym výstrihom až po pupok. 

Emily Ratajkowski
Zobraziť galériu (4)
Emily Ratajkowski  (Zdroj: SITA)

Neprehliadnuteľná bola aj herečka Kate Beckinsale, ktorá sa zahalila do bielych volánových šiat, v ktorých pripomínala našľahanú penu. No nielen výrazné šaty pútali v jej prípade pozornosť. Stačilo presunúť pohľad o trochu nižšie... Brunetka mala totiž obuté vražedne vysoké topánky. Platforma bola taká hrubá, že udržať v týchto "črievičkách" stabilitu, muselo byť veľmi ťažké. 

Kate Beckinsale
Zobraziť galériu (4)
Kate Beckinsale  (Zdroj: SITA)

Plus size modelka Paloma Elsesser tiež strhávala pohľady všetkých... A ona im ich opätovala svojimi šatami. Oblečenú mala totiž bielu obtiahnutú róbu, ktorá mala v oblasti hrudníka print veľkého ženského oka. Veď pozrite sami! 

Paloma Elsesser
Zobraziť galériu (4)
Paloma Elsesser  (Zdroj: SITA)

Viac FOTO v GALÉRII VYŠŠIE!

Viac o téme: Kate BeckinsaleEmily RatajkowskiPaloma ElsesserThe King's Trust Global Gala
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu