Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Mimoriadne tragický prípad troch obetí z Petržalky je na konci! Policajti už vedia, čo sa v byte stalo

Bytovka, v ktorej sa tragédia stala. Zobraziť galériu (3)
Bytovka, v ktorej sa tragédia stala. (Zdroj: Topky/Maarty)

BRATISLAVA - Tragédia, ktorá vlani otriasla nielen Bratislavou ale celým Slovenskom. Došlo k nej v marci v Petržalke v jednej z bytoviek, kedy z bytu najskôr vyskočil muž a o niekoľko hodín neskôr skočila aj žena. Keď policajti následne vošli do bytu, našli tam dobodané telo malého chlapca. Prípad po roku vyšetrovatelia uzavreli.

archívne video

Sused prehovoril o tragédii, ktorá sa stala v bratislavskej Petržalke (Zdroj: Topky/Maarty)

Vyšetrovateľ podľa portálu tvnoviny.sk zastavil trestné stíhanie ešte 18. marca tohto roka, keďže súrodenci zomreli bez cudzieho zavinenia. „V prípade úmrtia maloletého bolo trestné stíhanie zastavené z dôvodu, že vykonaným vyšetrovaním bolo preukázané, že jeho smrť spôsobil muž, ktorý následne spáchal samovraždu skokom z balkóna bytového domu,“ informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Mimoriadne tragický prípad troch
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Prípad, ktorý otriasol Slovenskom

Tragické udalosti sa odohrali 19. marca 2023. Policajti prišli na miesto nešťastia po tom, čo z bytovky vyskočil mladý muž. Pátrali po tom, z ktorého bytu to bolo. O päť hodín neskôr z rovnakého bytu vyskočila aj sestra mladého muža, ktorá mala viaceré bodné zranenia. Keď sa policajtom podarilo identifikovať byt, čakal ich tam šokujúci objav. Našli v ňom dobodaného deväťročného chlapca. Pitva potvrdila, že prvý zomrel malý chlapec. Nebolo však jasné, či ho zavraždila mama alebo strýko. Polícia aj postupy policajtov preverovala.

Mimoriadne tragický prípad troch
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Ako informuje TV Markíza, z policajného stanoviska vyplýva, že muž najprv zabil len deväťročného chlapca a následne vyskočil z okna. Žena bola päť hodín v byte so svojím zosnulým synom a napokon tiež ukončila svoj život. Motív však ostáva stále záhadou.

Polícia pracovala s viacerými verziami, pričom jednou z nich bolo, že súrodenci inklinovali k sekte. To sa však nepotvrdilo. „Vykonaným vyšetrovaním nebolo preukázané, že by úmrtie troch osôb súviselo s náboženskou sektou,“ dodal Szeiff.

Viac o téme: BytovkaPetržalkaSkok z oknaDobodaný chlapec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu