Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Šokujúci prípad na juhu Slovenska! Chlapec (5) našiel fľašu alkoholu, skončil s 2,5 promile v bezvedomí

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

LUČENEC - V obci Panické Dravce pri Lučenci došlo v stredu (1. 5.) k šokujúcemu prípadu. 5-ročné dieťa sa intoxikovalo alkoholom a upadlo do bezvedomia. V organizme mu zistili 2,5 promile alkoholu, v súčasnosti sa nachádza v rukách lekárov.

archívne video

Nehoda policajného auta (Zdroj: Facebook)

Hliadka lučeneckých policajtov bola v stredu (1.5.) privolaná do obce Panické Dravce, kde bolo oznámené, že sa tam nachádza 5 ročné dieťa pod vplyvom alkoholu. "Po príchode hliadky sa už na mieste nachádzala aj posádka rýchlej zdravotnej pomoci, ktorá dieťa z dôvodu intoxikácie alkoholom previezla do Banskobystrickej nemocnice," informuje banskobystrická krajská polícia.

Podľa predbežných zistení hliadky sa mal 5-ročný chlapec napiť z fľaše s alkoholom, ktorú spolu s o rok starším bratom našli pohodenú na ulici. Chlapec mal po tom, ako ho jeho sestra doviedla domov upadnúť do bezvedomia. "V organizme intoxikovaného dieťaťa bolo zistené viac ako 2,5 promile alkoholu," dodáva polícia s tým, že v súčasnosti sa nachádza v opatere lekárov, mimo ohrozenia života.

"Udalosť bola hliadkou riadne zaevidovaná, bola zabezpečená lekárska správa a vec bude oznámená na rozhodovanie miestne a vecne príslušnému orgánu, ktorým je v tomto prípade obec," konštatuje na záver polícia.

Viac o téme: AAlkoholDieťaPanické Dravce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu